Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Férfivé operáltatta magát Cher lánya!

2009.06.13

Férfivé operáltatta magát Cher lánya!

 

 

Chastity Bono eddig sem tagadta másságát. Azt azonban, hogy ennyire komolyan gondolja, még gyönyörű édesanyja sem gondolta. Bono azonban most mindenkit szembesített a ténnyel: férfinak érzi magát, és kész!

Bono neme megváltoztatásával azt reméli, hogy megnyitja az emberek szívét és megváltoztatja a hozzáállásukat a mássághoz.


Nemet változtatott Cher lánya! Chastity Bono férfinak érzi magát, és ezért döntött a műtétek mellett! A melegjogi aktivista már két évtizede bejelentett családja és a nyilvánosság előtt is, hogy saját neméhez vonzódik!


A mássággal kapcsolatban egy könyvet is írt, amit homoszexuálisoknak, leszbikusoknak és azok családtagjainak szánt. Írásában többek között kitér arra is, hogyan jött rá, hogy más, mint a többiek. Második könyvében pedig arról számol be, hogy mennyiben változott meg kapcsolata szerelmével, Joannal és annak szüleivel, miután nyilvánosságra hozta, hogy leszbikus.

Cher és a néhai Sonny Bono gyermeke „azért hozta ezt a bátor döntést, hogy
valódi identitásának adózzon”. Neme megváltoztatásától azt reméli, hogy „megnyitja az emberek szívét és megváltoztatja a hozzáállásukat ehhez a témához” – mondta a reality tévésztár szóvivője.