Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fél év börtön vár a megasztárosra!

2009.06.02

 

 

Fél év börtön vár a

megasztárosra!

Hírek szerint akár fél év börtönbüntetés is várhat Palcsó Tamásra, aki néhány hónappal ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett.

Tamás megbánta tettét!
Néhány hónappal ezelőtt totálkárosra tört az egykori Megasztár, Palcsó Tomi autója. Még a tűzoltókat is meglepte, hogy ő és barátja, aki ittasan nekivezette az autót egy villanyoszlopnak, életben maradtak. A rendőrség lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslattal az ügyészség felé továbbította az iratokat. Tominak azért kell felelnie, mert átengedte barátjának a volánt, jóllehet tudta, hogy a srác ivott.


Egy életre megtanulta a leckét!
– Nem lep meg, hogy bíróságra került az ügy. Tisztában voltam vele, hogy ez a dolgok menete. A hatóság csak teszi a dolgát. Azzal riogatnak az újságok, hogy szabadságvesztésre is ítélhetnek. Ez nem valószínű, hiszen szerencsére senkit nem gázoltunk el, maximum a villanyoszlopot. Ezért nem félek a börtönbüntetéstől, hiszen nem olyan súlyú cselekményt követtünk el, amiért szabadságvesztés járna. Pénzbüntetésre számítok, elfogadom, amit kiszab a bíróság - jelentette ki Palcsó.
Nyugodtan alszom, nincs miért félnem - tette hozzá. A történtekre még most, hónapokkal később sem emlékszem. Azt viszont tudom, hogy soha többet nem követek el ilyen hülyeséget, egy életre megtanultam a leckét. Most már előrenézek, pozitívan gondolkodom. Egyébként sem a balesetről és annak következményeiről szól az életem. Éppen vizsgaidőszak van az egyetemen, éjt nappallá téve tanulok. Szervezem saját zenekaromat, hogy élő koncertekkel örvendeztessem meg a rajongóimat, akik végig mellettem voltak a bajban, és aggódtak értem.