Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy fagyi-teszt

2009.06.15
Nagy fagyi-teszt

Egy kaliforniai kutatás szerint az, hogy milyen ízű fagylaltot kérünk, azt is elárulja, milyen a személyiségünk. Lássuk hát – miről árulkodnak az ízek?

 

 

Vanilia: színes, impulzív, kockázat vállaló típus vagy, aki szívesebben hagyatkozik a megérzéseire, mint az eszére. Mindig kimutatod az érzéseidet, idealista vagy, ezért magasra teszed a mércét nem csak a céljaid, de saját magad tekintetében is. Fontosak számodra a közeli családi kapcsolatok. A szerelemben a biztonságot nyújtó, romantikus kapcsolatok elégítenek ki.

 

Dupla csoki: élet vidám, kreatív, teátrális, elbűvölő, és mindenek előtt nagyon lelkesedő típus vagy. Te vagy a társaság “motorja”, mindenkit lenyűgöz a stílusod. A csokoládé rajongók élvezik, ha a figyelem középpontjában lehetnek, keresik a társaságot és gyakran untatja őket a mindennapi rutin. A szenvedélyes szerelmi kapcsolatokat részesíted előnyben, és imponál neked, ha a partnered csak rád figyel.

 

Dió: perfekcionista, rendszerető, óvatos vagy, olyan, aki ügyel a részletekre. Lelkiismeretesség jellemez, erkölcsi és pénzügyi kérdésekben elég konzervatív vagy. Versengő és törekvő vagy a sportban – Te vagy az, aki “átveszi az irányítást”, aki a csapat élére áll.

 

Banán: lezser, nyugis ember vagy, kiegyensúlyozott, nagylelkű, őszinte és empatikus. Nem izgatnak fel a mindennapi kellemetlenségek, Te mindig az élet napos oldalát nézed, Te vagy az “örök optimista”.

 

Eper: a kapcsolataidban félénk vagy, ugyan akkor érzelmileg erős és stabil. Nem könnyen leszel szerelmes, de ha mégis, azok hosszantartó kapcsolatok, amikhez hűséges maradsz. Kétkedő típus vagy, elmerülsz a részletekben, ragaszkodsz a véleményedhez és szeretsz a háttérben maradni. Logikus, ésszerű ember vagy és alaposan átgondolsz mindent, mielőtt döntenél. Inkább befelé fordulsz és meglehetősen kritikus vagy saját magaddal szemben.

 

Kávé: lételemed a pörgés és a nyüzsgés. Élvezed az életet, kihasználsz minden lehetôséget, a pillanatnak élsz. Emiatt gyakran túlvállalod magad, és nem fejezed be, amit elkezdtél. Ha egy kapcsolat unalmassá válik a számodra, gyorsan tovább lépsz, hogy új és izgalmasabb kalandokat keress.

 

Menta: ambíciózus vagy és határozott… ugyanakkor kicsit kétkedve fogadsz mindent az életben. Realista vagy, aki két lábbal áll a földön, megtervezed a jövődet, szükséged van a biztonságra. A hűséged, őszinteséged és ragaszkodásod hosszantartó baráti és családi kapcsolataidban tükröződik.

 

Sztracsatella: versengő típus vagy, aki mindig a maximumra törekszik. Számodra a győzelem munka nélkül nem az igazi. Annak ellenére, hogy a szerelemben és a munkában is szereted a kihívásokat és a versengést, az időddel és a pénzeddel nagylelkűen bánsz. Megkapó személyiséged a társas helyzetek királynőjévé tesz!