Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 tuti flört tipp

2009.06.10

 

10 tuti flört tipp

 

 

A flörtölés jó dolog, mindenki szerint!!! Miért ne csinálhatnád te is? Mutatunk néhány tippet, hogy szuper flörtbajnok váljon belőled pár hét alatt.

 

 

 

 

1. lecke
- A flörtölés ugyan ártalmatlan, de mégiscsak azt ajánljuk – az ördög nem alszik alapon – sose kezdj flörtbe barátnőd vagy kedves ismerősöd párjával! Ha ő komolyabban gondolja, mint Te, nagy bajban leszel.

 

 

 

2. lecke
- Sokan a könnyed kötekedést tuti technikának vélik: azaz kezdj beszélgetésbe – ez persze feltételezi, hogy abban a témában legalább annyira járatos vagy, mint ő -, de ne érts vele egyet, illetve mutass rá az elképzelése gyenge pontjaira. Ez rögtön meg fogja adni a kellő alaphangulatot. Ha megvan a kellő szimpátia is mellé, akkor ez nyert ügy!

 

3. lecke
Járj nyitott szemmel és vedd észre a kezdeményezést! Honnan veszed észre, hogy flört gyanús állapot van?
- Figyel, hosszan néz, sőt bámul
- Nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy bókoljon
- Nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy csípős megjegyzéseket ne tegyen bármiről, ami Veled kapcsolatos
- Finoman hozzád ér, melléd ül
- Keresi a társaságod, a buliban közös csapatban akar játszani veled, ha társasjátékozásra kerül a sor. Vagy éppen ellenkezőleg: a Te ellenfeledként

- Egy véletlennek tűnő, ugyanakkor indokolatlan érintés
- Feltűnően segítőkész: pl készségesen elmagyarázza (persze szorosan melléd ülve), hogyan tudod két kattintással elintézni azt, amivel már egész délelőtt küszködtél
- ő kér segítséget tőled! „Elmagyaráznád?” vagy „Segítenél megcsinálni?”, stb.

 

 

 4. lecke
- A legizgalmasabb flörttípusok egyike talán, amikor nincs beszéd (illetve nem közvetlenül egymással), csak szemkontaktus vagy esetleg egy könnyed, lehellet finom érintés. Ez lehet egy bulin, tárgyalás, megbeszélés közben vagy egy szemináriumi vita közben.

 

5. lecke
- Flörtölni lehet pillanatnyi felindulásból, de ha úgy indulsz el egy bulira, hogy legalább egy kis flörtnek nézel elébe, nem árt, ha izgalmasan öltözöl.

 

6. lecke
- A kacérkodás kulcskérdés: mert pl. vannak, akik tudják mélyíteni a hangjukat, vannak, akik a tekintetükkel vadítanak, vannak, akik az intellektusukkal és vannak, akik a teljes női fegyvertárat használják attól függően, hogy milyen típusú férfit szeretnének meghódítani.

 

7. lecke
- Manapság már egy kis pajzánság is belefér egy beszélgetésbe. Úgyhogy, ha ő kezdeményez, üsd le a labdát és kezdj játékos szócsatát!

 

8. lecke
- Az úgynevezett 8. lecke távolsági flörtölésnél – csak szemkontaktus – ne kapd el a szemed, rövid pillanatokra engedd, hogy a szemedbe nézzen.

 

9. lecke
- Ha Te kezdeményezel, légy vele előzékeny és érdeklődő, ezt mindenki – a férfiak kiváltképp – nagyon szeretik!

 

10. lecke
- A humor a flörtölésben is fontos kulcsszó. Ha tudsz Vele nevetni az egyben azt is jelenti, hogy nem vagy feszélyezett a társaságában! Onnantól kezdve pedig már tudsz játszani és szabadon élvezni a játékot!