Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári divathoroszkóp

2009.05.16

Nyári divathoroszkóp


Kos (március 21-április 20.)

A Vénusz és a Mars, a szépség és a szenvedély bolygói a egész nyáron keresztül melletted állnak, s segítenek abban, hogy sokkal magabiztosabban szerezd meg, amit akarsz. Sokkal merészebb leszel, ha meg kell csípned egy-két olyan cuccot, amit mások is akarnak, néha már közelharcot is vívsz egy jobb darabért. A vad és lehengerlő összeállításokat helyezed most előtérbe.


Bika (április 21-május 20.)

A Vénusz, a szépség bolygója, ami egyben az uralkodód is, ezen a nyáron a nosztalgia világába repít. Szereted elővenni a régi holmijaidat, vagy olyanokra vadászni, amelyek a múltra emlékeztetnek. A hipermodern darabokban most nem érzed jól magad. Kedvenc korszakod a nyolcvanas évek!Ikrek (május 21-június 21.)

Folyamatosan keresed a lehetőségeket, hogyan szerezhetnél be magadnak professzionális dolgokat. Nem szereted az átlagember számára is elérhető ruhákat, kiegészítőket, szépségápolási termékeket. A nyáron sok lehetőséged adódok, hogy kiöltözz, szereted ezeket az alkalmakat, mert úgy gondolod, hogy igenis a ruha teszi az embert!


Rák (június 22-július 22.)

A Marsnak és a Vénusznak köszönhetően egész nyáron a szenvedély és a szépség hajt. Tele vagy ambícióval, nincs kétség róla, hogy mindenben te akarsz a legjobb lenni. És a legszebb is természetesen. Sok lehetőséged van, hogy megmutasd az öltözködésben az igazi egyéniségedet, pontosan tudod, hogyan légy lehengerlő, hiszen az első benyomás nagyon fontos!


Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Szeretnél társadalmilag magasabb körökbe kerülni, ehhez pedig szükséged van sok olyan ruhára, amiben a felső tízezer rendezvényein meg lehet jelenni. A Vénusznak köszönhetően annyira hajt ez a vágy, hogy szinte az egész nyarat hajlandó vagy ennek érdekében végigköltekezni, de legalább jól szórakozol a ruhapróbákon.


Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Arra vágysz, hogy teljes mértékben átalakulj. Elhatárolod magad a múltadtól, s csakis az újdonságok érdekelnek. Nem ritka, hogy futurista ruhákban kápráztatod el a körülötted élőket. Bármit bevállalsz, annyira szeretnél kitűnni a többiek közül, sokszor ezzel túl is lősz a célon.Mérleg (szeptember 24-október 22.)

A szeretet és a szépség a legfontosabb most a számodra, ez érződik az öltözködéseden is. Romantikusabb ruhákba bújsz, kedveled a pasztellszíneket és a lágyabb anyagokat. Úgy érzed megengedheted magadnak a szolid eleganciát, mert a belső kisugárzásod miatt úgyis minden szem rád fog szegeződni.

 

Skorpió (október 23-november 21.)

Most a karriered szerepel első helyen, ezért az öltözködésedben inkább nem vagy túlzottan hivalkodó. Bár szereted a feltűnést, most inkább az eszedre hallgatsz és kerülöd azokat a ruhadarabokat, amelyek túl sokat árulnak el a magánéletbeli személyiségedből. Szakmai elismerésre vágysz, s ehhez visszafogottnak kell lenned.Nyilas (november 22-december 21.)

A romantikus kapcsolataidnak köszönhetően a szépség és a kreativitás áll az első helyen. Éppen ezért észbontóan tudod párosítani a ruhadarabokat és a kiegészítőket, választásaidnak köszönhetően sokszor kerülsz a figyelem középpontjába. Szereted, ha elismerik a szakértelmedet, még akkor is, ha divatról van szó.Bak (december 22-január 19.)

Amíg van rá igényed, hogy jól nézz ki és jól érezd magad, szükséged van hetente minimum egy napra, hogy karbantartsd magad. Nem lehetsz állandóan friss és fitt, bár legszívesebben a szemetet is kisestélyiben vinnéd ki. Nem mindig tudod jól párosítani a ruhákat a kiegészítőkkel, fogadj meg néhány professzionális divattanácsot!


Vízöntő (január 20-február 18.)

Most a kommunikációval érheted el a legnagyobb sikereidet, s ehhez az kell, hogy az öltözéked is azt a mondanivalót sugallja, amit közvetíteni szeretnél. Ne feledd, hogy egy kép többet árul el ezer szónál. Az, amit viselsz, elve meghatározza, hogyan állnak majd hozzád. Ne sajnálj most jobb darabokat vásárolni, megéri a befektetés!


Halak (február 19-március 20.)

Ahogy nő az önbizalmad, annál inkább merészebb ruhákat veszel fel. Az sem érdekel lassan, hogy mennyi pénzt költesz öltözködésre, csak mindenből neked legyen a legjobb és a legszebb. A múltadat próbálod kompenzálni, úgy gondolod, ez a befektetés kell, hogy vonzó legyél mások számára.