Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divatos fürdőruhák 2010

2010.06.07

Divatos fürdőruhák

A 2010-es év kedvez mindenkinek, mivel mindenféle fazonú fürdőruhából találhat magának divatos darabot bárki. Akár bikini, egyrészes fürdőruha, tankini vagy monokini a kedvenced, nem kell lemondani róla, csak meg kell találni a megfelelő darabot.

 

 

Egyrészes fürdőruha

Praktikus az olyan lányoknak, akik nem szeretik mutogatni magukat, vagy esetleg nincsenek megelégedve teljesen az alakjukkal. Jó fürdőruha választásával divatos lehetsz és az esetleges hiák is elfedhetőek.

Nagyon divatosak az idén a nonfiguratív minták, és előnyösek, ha valmire oda akarjuk vonzani a tekintetet. Az elegáns stílus kedvelői is örülhetnek, mert a fehér és az egysznű darabok is divatban maradnak.

 

Bikini

A legáltalánosabb fürdőruha típus, de talán a legkedveltebb is. Szinte mindenkinek jól áll, ha megfelelő fazont választunk belőle. Ha magabiztosnak érzed benne magad, és ráadásul jól is áll, te leszel a tengerpart királynője.

Idén a mintás bikinik vannak előtérben. Minden jöhet ami csíkos, pöttyös, kockás, fodros, Vigyázni kell vele, mert ha csak az egyik fele van díszítve a fürdőruhának, arra a részre terelődik a tekintet. Aki nem szereti a láb-popsi területet, ne válasszon alul mintás bikinit. A mintás felsőrésztől nagyobbnak hathat a mell, ezért arra is figyelni kell.

 

Tankini

Hasonló tulajdonságai vannak, mint a bikininek, csak abban különböznek, hogy a felsőrésze hosszított. A hason lévő kicsi felesleg eltakarásához teljesen jó. Annak is megfelel, aki nem szereti az egyrészes fürdőruhát, de nem szereti azt sem ha nincs 'semmije' takarva.

Pár éve jött a divatba ez a fazon, de azóta egyre többen hordják, kedvelik. Nagyon jól néznek ki a pánt nélküli változatok. Gyakoriak az alul egyszínű, felül mintás darabok, de az egyszínűek közül a kék nagy sláger ebben az évben.

 

Monokini

Ez a fazon sincs rég a köztudatban, de annál nagyobb sebességgel robbant be. Iszonyatosan szexi. A fiúk imádják, mert nem takar el mindent, de közben titokzatos is maradhatsz benne.

Nagyon jól néznek ki az egyszínű darabok, de az állatminta van idén is legjobban a divatban. A kapcsokkal díszített monokinik is menők az idén. A vékony pántos fazonok a legnőiesebbek.