Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen állatot tartasz?

2009.06.03
Milyen állatot tartasz?Gondoltad volna, hogy a kiskedvenced is árulkodik arról, hogy milyen tulajdonságaid vannak? Olvasd el azt a jellemzést, amilyen állatot tartasz, és kiderül, hogy milyen is vagy valójában.


A KutyatulajdonosokBecsületes, egyenes emberek, szeretik a munkájukat, egészséges karriervágyuk van. Ám könnyen lobbannak haragra, és meggondolatlanságra hajlamosak.
A MacskatulajdonosokLágyabb tulajdonságaik vannak, kevésbé sikeresek, inkább befelé fordulóak. Szeretik a hangulatos, meghitt összejöveteleket, és kerülik a zajos helyeket. Családszeretők és sokan közülük mélyen hivők.
A Díszhalak tulajdonosaiSzeretetre vágynak, szemlélődők, kutató típusok. Nem az élet habzsolása a céljuk, a pénz, a hatalmat gyakran megvetik.
A PapagájtulajdonosokTársasági igénye túlméretezett, általában túlfűtött emberek, főleg hölgyek, akik szeretik a látványosságot, a kihívásokat, a magamutogatást. Meghajolnak a pénz, a hatalom előtt.
A HörcsögtulajdonosokÁltalában félszegek, társaságkerülők, álmodozók. Nem szeretik a feltűnést, befelé fordulók, nehezen oldják meg a konfliktusokat, gyakran pesszimisták.